Telepatia este considerata de unii specialisti ca fiind cel de-al saselea simt al omului, simt care, nefiind utilizat, s-a atrofiat.
BINE AI VENIT!
   Home
   Telepatie online
   Ghid de telepatie
   Tematica cursului
   Cum obtii cursul
   Preturi promotionale
   Termeni si conditii
   FAQ
   Comanda acum
   Contact
 
GHID PRACTIC DE TELEPATIE
 

     Cursul «Ghid practic de telepatie» îsi propune sa ofere cititorului un ghid practic de instruire si educatie pentru dezvoltarea abilitatilor de a transmite si de a citi gândurile de la distanta.

     Cele peste 30 de lectii continute nu au pretentia unui curs complet; subiectul nu este tratat exhaustiv si nici n-ar putea fi vreodata, tocmai datorita complexitatii acestuia. Asa cum arata si titlul, cursul reprezinta numai un ghid, scris la un mod cât mai accesibil, care doreste sa ofere o orientare generala si o îndrumare corecta pentru asimilarea obiectivul propus: comunicarea mentala.

     Precizam totodata ca acest ghid nu poate garanta succesul tuturor celor care sunt interesati si preocupati în practicarea exercitiilor prezentate în aceste lectii, ci numai celor care respecta toate indicatiile si instructiunile pe care le gaseste în el si pe care le trateaza cu seriozitate, dar si cu deplina încredere.

     La baza acestui curs practic se afla o serie întreaga de materiale documentare si experimente, cuprinzând astfel :

  • aproape întreaga literatura clasica din acest domeniu
  • bazele experimentelor stiintifice înregistrate în ultima jumatate de secol, inclusiv celebrele experiente pe astronauti, scafandri etc.
  • experienta proprie, de aproape unsprezece ani, din perioada 1985-1996, a unui grup exoteric românesc.

     Unele dintre cele mai recente cercetari efectuate pe creier - ca organ prin care se realizeaza activitatea psihica umana - demonstreaza faptul ca omul utilizeaza în mod curent doar o mica parte din capacitatile acestuia.

     Constructia creierului omenesc are la baza doua emisfere, una specializata în rationamente logice, cealalta raspunzatoare de întelegerea intuitiva. Experimentele au demonstrat ca, daca se efectueaza o separare a celor doua emisfere, astfel încât sa nu mai poata comunica între ele, functiile uneia sunt preluate de cealalta emisfera. Este ca si cum organismul uman s-ar adapta pentru a supravietui, de parca "ar sti" ca îi sunt necesare ambele tipuri de cunoastere, atât cea rationala, cât si cea intuitiva.

     Unii specialisti considera ca, în perioada preistorica a sa, omul a detinut un al saselea simt, cel al telepatiei. Se afirma în acest context ca numai educatia obiectiva si conditiile de adaptare la supravietuire ale omului ar fi redus importanta raporturilor cerebrale si, la fel ca toate facultatile umane care au fost lasate sa trândaveasca, simtul telepatiei (comunicarea mentala), s-a atrofiat.

     De existenta telepatiei în viata noastra de toate zilele suntem însa mereu surprinsi prin dovezile pe care le putem întâlni adesea. De cele mai multe ori ele ne parvin sub forma unor intuitii relative, mai mult sau mai putin clare, ale unor nenorociri întâmplate celor care ne sunt dragi, cu mult timp înainte ca trista veste sa ne poata veni pe una din celelalte cai obisnuite de comunicare.

     Desi aceste mesaje "subtile" ne surprind de multe ori, noi nu suntem tentati sa cercetam - nici atunci, nici dupa aceea - momentele unice, de uimire, pe care le-am trait. Ca urmare, nu avem cum sa ne dam seama prea bine ca trebuie sa existe cumva o lege care guverneaza toate aceste fenomene. In acelasi timp, nu putem sesiza nici macar avantajul unei astfel de comunicari. In concluzie, nu avem cum sa întelegem continutul si existenta unei forte care guverneaza aceste procese, si nici cunoaste puterea ei energetica.

     In pofida acestor neglijente constiente sau nu, rezultatele obtinute pâna în prezent de cercetatori demonstreaza ca putem învata usor sa practicam acest mod de comunicare si, astfel, putem beneficia din plin de toate avantajele pe care le ofera.

     Telepatia ar putea fi definita ca fiind abilitatea de comunicare între doua persoane prin intermediul mintii, persoane aflate la distanta una de alta, deci în lipsa unui contact fizic vizual, auditiv sau de alta natura cunoscuta.

     Ca act de comunicare, telepatia se realizeaza între un emitator si un receptor. Capacitatea de a emite sau de a recepta mesajele este mai mult sau mai putin dezvoltata la diferiti oameni. Ea poate fi îmbunatatita însa prin exercitii. Pentru a putea comunica telepatic este necesar sa cunoastem persoana cu care dorim sa intram în contact mental.

     Exercitiile din acest curs au fost gândite în scopul initierii în arta transmiterii si receptionarii gândurilor de la distanta. Pe scurt, aproape toate lectiile care sunt prezentate în acest ghid se înscriu în categoria exercitiilor de initiere telepatica.

 
 
Poti deveni un bun practician al comunicarii telepatice daca aplici cu seriozitate exercitiile oferite în acest curs.

Comanda chiar acum «Ghid practic de telepatie»
[ Home ]
Home FAQ Termeni si conditii Ghid practic de telepatie Comanda acum Contact
Copyright © 2004 - Sense Group Search Engine Optimization